ДАРЕНИЯ

 

"МАРАТОН ЗА ГЕРОИ" - БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИНИЦИАТИВА

На 27.04.2021 г.  учениците от ОУ "Св. св. Кирил и Методий“, с. Овча могила получиха дарение от доц. д-р Катя Симеонова и нейните студенти от Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий“, катедра Начална и предучилищна педагогика - Антония Симеонова, Иван Николов, и Десислава Атанасова от 3 -ти курс. Тяхната инициатива е наречена  “Маратон за герои" .
Те дариха на учениците от начален етап консумативи, необходими за работа  в часовете  по технологии и предприемачество и изобразително изкуство.
Благодарим Ви за указаната подкрепа.
Нека има повече хора като Вас, които да се интересуват  за образованието на децата ни!

 

Дарение

Наш съгражданин, пожелал анонинмност, направи благороден жест като дари на учениците от ОУ "Св. св. Кирил и Методий" в село Овча могила 20 (двадесет) футболни екипа. Вярваме, че обличайки екипите, децата ще дадат всичко от себе си за постигането на по-добри спортни постижения.

Благодарим!

 


Лидерът на АТАКА дари средства за ремонт
на покрива на училището

Бурята, разразила се на територията на село Овча могила на 14 май 2014 година разруши целостта на покрива на ОУ "Св. св. Кирил и Методий". Извадени и почупени са цигли от южната и западната част на покрива на основната сграда, както и от източната част на помощна сграда. Свалени и унищожени са улуци. Има и счупени прозорци.

Лидерът на ПП "Атака" Волен Сидеров посети лично училището на 17 май 2014 година и дари средства за възстановяването на повредения покрив на училищната сграда. Дарението е под мотото "Православна солидарност", инициатива, която вече втора година дарява средства, а не обещания на нуждаещи се хора и институции.

Директорката на училището Десислава Александрова прие дарението, благодари за бързата реакция и увери, че ще го използва за извършване на необходимия ремонт.

 


   
info-300809@edu.mon.bg
www.ouom.net
5295 с. Овча могила
ул. "Георги Бенковски" №2
0884531347